Video's van Enkhuizen 

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze mooie stad en wilt u meer zien? Hieronder vindt u drie video's die helemaal in Enkhuizen opgenomen zijn.

 

Bekijk hieronder een aflevering van 'Het Land van' , helemaal opgenomen in Enkhuizen. Dit programma is uitgezonden op RTL4 in het voorjaar van 2015. 

Stadsgids Josette Vermeulen (Dutch Walk & Talk) uit Enkhuizen gaat samen met presentatrice Stella op pad om de mooie plekjes van Enkhuizen te laten zien. Ze gaan onder andere langs bij het Enkhuizer Almanak Museum, Sprookjeswonderland en het Zuiderzeemuseum.

U moet Adobe Flash installeren om deze inhoud weer te geven.

Promotiefilm 

Hieronder vindt u een korte promotiefilm over Enkhuizen, speciaal gemaakt ter promotie van Enkhuizen bij touroperators in de (rivier) cruise vaart. U ziet naast beelden van de stad onder andere beelden van de Schuttevaer, Westerkerk en het Zuiderzeemuseum. 

U moet Adobe Flash installeren om deze inhoud weer te geven.

'Hier zijn de Van Rossems' in Enkhuizen

In dit tv-programma verkennen Maarten, Sis en Vincent van Rossem op geheel eigen wijze diverse, bezienswaardige steden. Na onder andere Brugge, Maastricht en Den Haag was in januari de beurt aan Enkhuizen. 

De drie familieleden laten elkaar bijzondere plekken zien en vertellen hierover vanuit hun eigen vakgebied. Maarten is gespecialiseerd in geschiedenis, Sis in kunsthistorie en Vincent in architectuur. Alle drie hebben hierover een duidelijke mening en steken deze niet onder stoelen of banken, wat naast prachtige beelden van de stad ook vermakelijke televisie oplevert. 

Hieronder vindt u de preview van de uitzending, de gehele uitzending is hier terug te zien.

Tot ziens in Enkhuizen!