Met uw groep een dag naar Enkhuizen 

Bent u op zoek naar een originele bestemming voor een bedrijfsuitje, familiedag of gewoon een leuk uitje met vrienden? Kom dan met z'n allen naar Enkhuizen! In Enkhuizen vindt u namelijk alles voor een onvergetelijke dag.

Een bezoek aan het Zuiderzeemuseum is voor iedere groep een aanrader, maar er is veel meer te doen in en om Enkhuizen. De mogelijkheden zijn eindeloos; van actief zeilen op het IJsselmeer tot een creatieve workshop of een culinaire excursie.

Verken Enkhuizen maar dan nét even anders

Wilt u een stadswandeling of rondleiding, maar dan net even anders? Dutch Walk & Talk maat van uw bezoek aan Enkhuizen een bijzondere ervaring. U komt op onverwachte plaatsen en deuren die normaal gesproken gesloten blijven gaan voor u open. Dutch Walk & Talk staat garant voor een enorme kennis op het gebied van cultuur, historie en smeuïge wetenswaardigheden en een gastvrije gids met een luisterend oor voor uw interesses.  

Smakelijke arrangementen

De Enkhuizer horeca heeft zowel voor kleine als voor grote groepen diverse smakelijke arrangementen en proeverijen. In de monumentale stationsrestauratie kunt u bijvoorbeeld stijlvol fonduen met een groep. Of verse mosselen eten. En wat dacht u van een Aziatische theeproeverij bij restaurant De Proeftuin of een bierproeverij bij Herberg de Compagnie?

Catering op uw eigen locatie kan ook. Bella Vita on wheels brengt de Italiaanse keuken waar u maar wilt. Vanuit de omgebouwde Piaggio Ape kunnen verse pizza's, pasta's, salades en zelfs hele buffetten worden geserveerd.

Mireille Regelt is een regelaar in hart en nieren en regelt graag onder andere bedrijfsfeesten, weekendjes weg voor groepen en het Hap & Staparrangement in Enkhuizen. Hap & Stap is een verrassende avond uit waarbij u tijdens een stadswandeling met een gids in drie verschillende restaurants dineert. Maar ook een speurtocht is mogelijk of vaartocht met de prachtige klipper Anna van Oranje.

Uit in de natuur

Net iets buiten Enkhuizen vindt u het Streekbos, een prachtig natuur- en recreatiegebied. Hier zijn vele mogelijkheden om uw dag sportief buiten door te brengen. U kunt denken aan een rondvaart, steptocht, vlotten bouwen, blote voetenpad of nordic walking. Streekbos Outdoor regelt het graag voor u. 

Wilt u het (nog) ietsje avontuurlijker? Dan bent u bij Klimpark Streekbos aan het goede adres. Voor jong en oud, beginnende en gevorderde klimmers is dit een avontuurlijk, gezellig en spannend dagje uit.

Karten, bowlen,lasergamen of paintballen

Happy Days is een partycentrum iets buiten Enkhuizen waar u kunt karten, bowlen en lasergamen. U kunt hier ook terecht voor uw thema- of trouwfeest of alleen maar een diner. Op de buitenlocatie net iets buiten het partycentrum kunt u de competitie aangaan tijdens een paintballgevecht. 

Op het water

In en om Enkhuizen vindt u vele bedrijven die een geheel verzorgde zeildag of -weekend op het water aanbieden. Een gezellige zeiltocht, feestavond of al varend vergaderen, het kan allemaal bij:

Meer weten?

Alle overige, toeristische informatie over de stad vindt u op deze website. Wanneer u toch meer wilt weten of andere vragen heeft, verwijzen we u naar VVV Enkhuizen en omstreken. De medewerkers helpen u graag op weg voor een onvergetelijkelijk dag uit. 

VVV Enkhuizen en omstreken

Tussen twee Havens 1

1601 EM Enkhuizen

Tel. 0228-31 31 64

info@vvvenkhuizen.nl

www.vvvenkhuizen.nl of www.enkhuizenboeit.nl

 

Graag tot ziens in Enkhuizen!