Agenda

Kies de periode om uit te printen:


Print kalender

Martijn Kardol - Bang

Martijn Kardol - Bang Datum:
Locatie: Het Postkantoor,
Website: www.hetpostkantoor.info Martijn Kardol - Bang

Meer informatie over "Martijn Kardol - Bang"

Deze voorstelling maakt deel uit van de Serie Cabarettalenten. U kunt de serie bestellen op de website van Het Postkantoor.

De 'uitstekende verteller met een grote theatrale trukendoos' (Volkskrant) Martijn Kardol, won in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en Groninger Studenten Cabaret Festival. Iets wat nog geen cabaretier ooit eerder is gelukt. Het NRC noemde hem indrukwekkend en Dagblad van het Noorden zag een geweldige winnaar.

Bang is het cabaretdebuut van deze doodgewone jongen uit Barneveld, waarin hij zijn publiek meeneemt in zijn wonderlijke wereld vol creatieve observaties en oplossingen. Naast cabaretier is Martijn radiomaker bij 3FM en heeft hij een radiocolumn in de ochtendshow van Domien Verschuuren. Ook studeerde hij, zonder specifieke reden, Zweeds en sociologie.

Prijs: € 17,50 (incl. pauzedrankje)

Adresgegevens

Het Postkantoor
Hoofdstraat 17
1611 AA, Bovenkarspel
Noord Holland, Nederland
Coordinaten: 52.6977518, 5.2357169

Terug naar het agenda overzicht